Jussi Hiltusen lyhytelokuva Talvisydän siirtyy tuotantoon

Kirjoittanut Elina Pohjola - 29/10/2014

Pohjola-filmin lyhyelle fiktioelokuvalle Talvisydän on myönnetty tuotantotuki Suomen elokuvasäätiön lokakuun 2014 päätöskokouksessa. Muut yhteistyökumppanit ovat Yleisradio, AVEK, Lapin yliopisto sekä Rovaniemen kaupunki. Talvisydämen on käsikirjoittanut Jussi Hiltunen, joka myös ohjaa elokuvan. Talvisydän on tarina perheensä pettäneestä taksimiehestä, joka ryhtyy auttamaan teinityttöä joka väittää tulleensa raiskatuksi. Elokuvan päärooleissa nähdään Ville Virtanen sekä Rosa Salomaa. Elokuvan kuvauksia valmistellaan parhaillaan, ja elokuva kuvataan Rovaniemellä helmikuussa 2015.

Lisätietoja elokuvasta täällä.

3 kommenttia to “Jussi Hiltusen lyhytelokuva Talvisydän siirtyy tuotantoon”

  1. These wraps look so good and healthy. I am not always a huge fish fan, but this looks like something I could easily handle! It really just depends, I just like to have a lot of flavor if I have fish!

  2. ooooh! pancakes in soup, that is a great idea.i can attest to sparkling water working in pancakes. I make a pseudo injera this way.I’m a vermont traditionalist in that I love maple syrup w/ my pancakes, though I have been known to wander. for example, spreading peanut butter on a pancake – the pb melts and it’s really rich and creamy (and crunchy because I buy crunchy pb).

  3. Luc dit :Une courbe exponentiel, est une courbe que la valeur est un pourcentage de la valeur ancienne, (par exemple X exposé à la 1.05 ou peut-être décroissante X exposé à la 0.95), si on fait une courbe avec une moyenne des points dans le rouge, je sais pas c’est peut-être possible d’avoir une exponentiel douce.En tout cas dans le bleu ça doit être assez égal et avoir pratiquement une droite horizontale. (donc assurément pas d’exponentiel).Â

Jätä kommentti