Helsinki -filmi ostaa osan Pohjola-filmistä

Kirjoittanut Elina Pohjola - 06/05/2013

HELSINKI -FILMI OSTAA OSAN POHJOLA-FILMISTÄ

Helsinki –filmi on 30.4.2013 ostanut osan Pohjola-filmin osakekannasta. Pohjola-filmin toimitusjohtaja ja tuottaja Elina Pohjola on jo vuosia tehnyt tiivistä ja hedelmällistä yhteistyötä Helsinki –filmin kanssa.

”Tuottaja Aleksi Bardy on ollut esikuvani elokuvatuottajana”, Pohjola kertoo. ”On hauskaa, että Helsinki –filmi on nyt tällä tavalla taustatukena ja avittamassa Pohjola-filmin kasvamista, vakiintumista ja kokonaan uusia aluevaltauksia.”

”Tämä on mainio asia. Pohjola-filmin ja erityisesti Elina Pohjolan energistä toimintaa on ollut ilo seurata niin fiktion kun dokumenttielokuvankin osalta. Pohjola-filmillä on poikkeuksellisen raikkaita ja erottuvia projekteja ja myös tarvittavaa uskallusta ja tarmoa viedä niitä kunnolla eteenpäin”, Helsinki-filmin toimitusjohtaja Miia Haavisto kommentoi.

Pohjola-filmin osakekannan jakavat nyt Elina Pohjola, Mike Pohjola sekä Helsinki –filmi. Pohjola-filmin seuraavat elokuvat ovat pitkä fiktio Oman onnensa sepät, jonka käsikirjoittaa Mike Pohjola ja ohjaa Ville Jankeri, sekä Kummisetäni thaimorsian –dokumentin ohjanneen Wille Hyvösen elämäntaitovalmennus- ja onnellisuusbisnestä käsittelevä elokuva Onnen ammattilaiset.

Pohjola-filmi on pohjoiseen elokuvaan erikoistunut tuotantoyhtiö, joka tekee pitkiä ja lyhyitä elokuvia, dokumentteja ja fiktiota. Yrityksen perustivat Elina ja Mike Pohjola vuonna 2009.

Tiedote luettavissa kokonaisuudessa myös Media-sivulta.

2 kommenttia to “Helsinki -filmi ostaa osan Pohjola-filmistä”

  1. i read through a bunch of your NARS Unsung Heroes posts … and I still cannot decide what to get! Cyprus is gorgeous … now im leaning towards eyeshadow singles again!

  2. working, but none of the dishes were coming out clean.  I learned quickly that it’s because the government banned phosphates in dishwasher soap. I finally figured out that you can add something to your dishwasher that gets

Jätä kommentti