Pohjola-filmi etsii uusia käsikirjoituksia kehittelyyn

Kirjoittanut Elina Pohjola - 08/03/2012

Pohjola-filmin tuotannossa olevien elokuvien ensi-illat lähestyvät. Nyt onkin aika suunnitella tulevaa ja aloittaa uusien elokuvien kehittely.

Pohjola-filmi on pohjoiseen elokuvaan erikoistunut tuotantoyhtiö. Teemme pitkiä ja lyhyitä elokuvia, dokumentteja ja fiktiota. Tärkeintä ei ole muoto vaan sisältö: haluamme sanoa jotain tärkeää tästä maailmasta ja sen ihmisistä. Pohjola-filmin perustivat vuonna 2009 tuottaja Elina Pohjola ja käsikirjoittaja Mike Pohjola.

Lähetä meille käsikirjoitus tai treatment osoitteisiin elina.pohjola(at)pohjolafilmi.fi sekä mike.pohjola(at)pohjolafilmi.fi. Elokuvat voivat sijoittua kesäiseen Lappiin tai talviseen saaristoon, käsitellä poroerottelua tai elämää yliopistokaupungissa, olla fantastisia peikkotarinoita tai arkista keittiörealismia. Tärkeintä on, että niissä on jotain omaleimaisen suomalaista, pohjoismaista, pohjoista.

Uudet kehiteltävät hankkeet valitaan maaliskuun aikana. Tehdään leffa!

Elokuvallisen ystävällisin terveisin,
Elina

Yksi kommentti to “Pohjola-filmi etsii uusia käsikirjoituksia kehittelyyn”

  1. Hei!

    Ei hajuakaan mitä ootte tehneet, mutta olen jo pitkään toivonut, että Kureniemen Onneli ja Anneli kirjoista tehtäisiin elokuvia… Ovat satumaisia, unenoloisia. Pikkukaupunki jossain 50 luvun fantasiassa. Naapurin tädit kasvattaa yllätyskanoja ja joulukuusenkoristeita, takapihalla asuu peukaloisten perhe ja kun ei muuta keksitä, niin lennätetään ilkea päiväkodinjohtaja taivaalle… Jos ette ole lukeneet, lukekaa. Ihan yleissivustystä on se. 🙂

    Tai sitten Hiltusen Ontot kukkulat. Ne on kanssa.. WAU!

Jätä kommentti