Ihmisen poika ilmestynyt

Kirjoittanut Mike Pohjola - 24/09/2011

Mike Pohjolan omaelämäkerrallinen romaani Ihmisen poika on ilmestynyt. Kirja kertoo nuoresta miehestä, joka ajattelee, että hän saattaa olla Jeesuksen toinen tuleminen.

Kuusisataasivuinen romaani seuraa nuoren Juliuksen elämää lapsena Ulvilassa, sitten Naantalissa ja lopulta opiskelijana Turussa. Takakansitekstissä sanotaan, että ”Ihmisen poika on kertomus uskosta ja epäilystä, Commodore 64 -koneista, roolipelaamisesta, Jerusalemin syndroomasta ja Turun taudista. Se on 70-luvulla syntyneiden sukupolviromaani ja ajaton myytti, omaelämäkerrallinen tarina ja tietoinen antirealistinen konstruktio. Ennen kaikkea se on järisyttävä lukuelämys.”

Aikaisemmin uutisoimme jo kirjan optio-oikeuksien myynnistä Hollywoodissa toimivalle näyttelijä-tuottaja Ron Gilbertille.

Kirjaa varten on tehty myös englanninkielinen traileri:

watch?v=y5tfqRpq9P4

3 kommenttia to “Ihmisen poika ilmestynyt”

  1. Grade A stuff. I’m unquestionably in your debt.

  2. The Republicans seem totally, obscenely, incompetent at running presidential campaigns, the whole Romney campaign seems to be "hey, I'm not as bad as the other guy!" Remember, everyone – Trooth has voted Republican in every Presidential election since Eisenhower!

  3. Ooooh, this looks really good. My sister used to own a dry produce grocery market and she sold that brand of plum sauce. I love sesame seeds as well. I just might have to try this!

Jätä kommentti