Pihla Viitala ja Björk

Kirjoittanut Elina Pohjola - 02/12/2009

European Film Promotion on tänään julkistanut kymmenen eurooppalaisnäyttelijän nimen, jotka on valittu vuoden 2010 shooting star -ohjelmaan. Valittujen joukossa on Pihla Viitala, joka lukuisten muiden elokuvien lisäksi tähditti myös Pohjola-filmin dokumenttia Avioliitosta. Onnea!

Lastenelokuviin erikoistunut suomalainen Filmkompaniet kertoi tänään 2.12.2009 Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa tuotannossa olevasta pohjoismaiden ensimmäisestä stereoskooppisesta 3D elokuvasta, Muumi ja punainen pyrstötähti.  Elokuvan kotimainen ensi-ilta on elo-syyskuussa 2010. Elokuvan tuottaja on Filmkompaniet-yhtiön toimitusjohtaja Tom Carpelan, ohjauksesta vastaa Maria Lindberg. Erityisen ilahduttavaa on se, että elokuvan tunnunsävelen säveltää ja esittää Björk, sanoituksesta vastaa Björkin monivuotinen yhteistyökumppani Sjón.

Jätä kommentti